Sunt Psiholog organizational, Coach autorizat Academy of Executive Coaching &  Formator autorizat CNFPA.

 

Am dezvoltat experienta si competente specifice psihologiei umane in context organizational prin activitati de Recrutare si Selectie, Consiliere Profesionala, Coaching, Training, Evaluari psihologice.

Sunt arii de activitate diferite, pe care le abordez diferit, dar pe care le pun sub aceeasi viziune pe care o am, de identificare si de dezvoltare a potentialului uman / profesional, precum si de gasire a celui mai potrivit cadru in care sa se intample asta.

Targetul meu este comun cu al tau, obtinerea performantelor tale. Astfel  imi voi masura propriile performante.

Sunt orientata atat asupra individului, cat si asupra business-ului, pentru o intelegere cat mai profunda a nevoilor existente. Viziunea pe care o am este completata atat de experienta pe care am avut-o cu diverse tipuri de business, cat si de parcurgerea unei etape de mentorat in business si a unuia dintre cele mai complexe programe de dezvoltare antreprenoriala (EMPRETEC, program dezvoltat dupa o metodologie a Harvard Business School).

In ceea ce fac, cel mai important este cum aleg sa fac, iar in sensul asta nu imi investesc doar cunostintele pe care le am, ci intreaga mea personalitate umana si profesionala.

Lucrez cu principii, valori si standarde proprii care vizeaza stabilirea unor colaborari ce au la baza in primul rand integritatea.

In relationarea cu clientii ma reprezint pe mine, de aceea nu lucrez dupa tipare si sunt direct interesata sa adopt cele mai potrivite abordari pentru obtinerea rezultatelor. Primul pas in stabilirea contractului uman pe care imi place sa il fac este asumarea. Nu fac compromisuri in obtinerea rezultatelor, de aceea imi asum colaborarea cu persoanele care rezoneaza cu principiile si valorile dupa care lucrez. Sunt interesata ca rezultatele pe care le obtin sa aiba un efect pe termen lung, de aceea agreez sa colaborez cu persoane care inteleg importanta asumarii responsabilitatii in egala masura cu mine si care nu fac compromisul de a alege un drum scurt in obtinerea rezultatelor, cand nu este cazul.